DET ER GOD GRUNN TIL Å VELGE OSS SOM LEVERANDØR

Gründeren

Johan Støren Kohman

+47 922 41 041
johan@smartrail.no

Johan Stören Kohmann f. 1945 startet opp konstruksjonen med glassrekkverk i 2011. Bakgrunnen var at det var mange typer glassrekkverk på markedet som dessverre ikke holdt de krav til sikkerhet som myndighetene har satt opp. Jeg refererer til NS 3510. som representerer minstekravene i Norge. Innglassingen av balkong bygger videre på samme konstruksjon som rekkverket enten det var sidemontering eller toppmontering.


Ring meg
Historien

Kort om historien til selskapet

Johan Stören Kohmann f. 1945 startet opp konstruksjonen med glassrekkverk i 2011. Bakgrunnen var at det var mange typer glassrekkverk på markedet som dessverre ikke holdt de krav til sikkerhet som myndighetene har satt opp. Jeg refererer til NS 3510. som representerer minstekravene i Norge.

Innglassingen av balkong bygger videre på samme konstruksjon som rekkverket enten det var sidemontering eller toppmontering. Et godt produkt er ingen garanti for suksess dersom du ikke har med høy kompetanse og solide styremedlemmer på veien. Helt fra starten hadde jeg med meg Sapa på den tekniske delen sammen med 2 solide støttespillere i styret. Kunnskapsparken på Kongsvinger ved Werner Melby og Kongsvinger Kommune må helt spesielt nevnes.

En særdeles solid mann fra entreprenørbransjen Asle Randen og Per Hofseth fra service og handel var sammen med meg og dannet styret. Thomas Almli som den gang var ansatt i Hydal, og som nå er i Hydro på Magnor, er og var en viktige brikke for vår suksess. Tanken er og har vært et system der vi klikker de ulike profiler sammen med håndmakt og unnlater verktøy i störst mulig grad. Glasset er også en viktig del av konstruksjonen og takket være Patrik Bjuringer hos GFAB i Alstermo er vi kommet dit vi er.

Kravet fra undertegnede er og har hele tiden vært at vi skulle klare de de strengeste krav til sikkerhet. Alt det vi gjør skal dokumenteres og testes. Vi har pr i dag testet en linjebelastning på en stolpe på til 6,8 kN/1100 millimeter hos SP RISE i Borås. Jeg har grunn til å tro at ingen er bedre enn oss! Test er en viktig del av produktet samt videre dokumentasjon. Etter flere års samarbeide med Mikael Svensson, Quick-Set AB har vi nå skrevet kontrakt om salg og distribusjon av Smart Rail i Sverige og Danmark.

Smart Rail AB er etablert og er eiet av Mikael Svensson. Teknisk kompetanse flytter i disse dager til Sverige. Smart Rail AB vil også arbeide seg inn i Norge. Undertegnede vil konsentrere seg om salg i Norge samt planlegging i å gå videre ut på det internasjonale marked. Vårt tidligere styremedlem, en amerikaner sa ofte; »think big and become big»! Dette skal vi leve etter. Johan Støren Kohmann Gründer og hovedeier Smart Rail AS Mars 2019.

Lurer du på noe?

Ønsker du mer informasjon om våre produkter, eller er usikker på hvilke produkt som er de riktige for deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg med å finne det du leter etter.

 

Smart Rail Drift AS
Johan Støren Kohman
Telefon: +47 922 41 041

Kontakt oss gjerne på e-post ved å bruke dette skjema