DET ER GOD GRUNN TIL Å VELGE OSS SOM LEVERANDØR

Gründeren

Johan Støren Kohmann

+47 922 41 041
johan@smartrail.no


Ring meg
Historien

Kort om historien til selskapet

Johan Stören Kohmann startet opp konstruksjonen med glassrekkverk i 2011. Bakgrunnen var at det var mange typer glassrekkverk på markedet som dessverre ikke holdt de krav til sikkerhet som myndighetene har satt opp. Jeg refererer til NS 3510. som representerer minstekravene i Norge.

Innglassingen av balkong bygger videre på samme konstruksjon som rekkverket enten det er sidemontering eller toppmontering. Et godt produkt er ingen garanti for suksess dersom du ikke har med høy kompetanse og solide styremedlemmer på veien. Helt fra starten hadde jeg med meg Sapa på den tekniske delen.

Tanken er og har vært et system der vi klikker de ulike profiler sammen med håndmakt og unnlater verktøy i størst mulig grad. Glasset er også en viktig del av konstruksjonen. Dette må også dokumenteres. Kravet fra undertegnede er og har hele tiden vært at vi skulle klare de de strengeste krav til sikkerhet. Alt det vi gjør skal dokumenteres og testes. Vi har pr i dag testet en linjebelastning på en stolpe på til 6,8 kN/1100 millimeter hos SP RISE i Borås. Jeg har grunn til å tro at ingen er bedre enn oss!

Lurer du på noe?

Ønsker du mer informasjon om våre produkter, eller er usikker på hvilke produkt som er de riktige for deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg med å finne det du leter etter.

 

Smart Rail Drift AS
Johan Støren Kohmann
Telefon: +47 922 41 041

Kontakt oss gjerne på e-post ved å bruke dette skjema